Paarden en Bert van de Pol Hoveniers

Bert van de Pol Hoveniers durft zich de expert te noemen in het aanleggen en onderhouden van (een deel van) uw buitenterrein bij een manege, trainingsstal, pensionstal of stoeterij.

Zoekt u een hovenier met oog voor allure van uw buitenterrein of tuin?

Samen met onze architect maken we een mooi ontwerp; rekening houdend met zichtlijnen van uw terrein.

Door onze affiniteit met paarden en onze uitgebreide ervaringen met bestaande klanten in onze portfolio kunnen wij u adviseren over veilige beplanting voor uw paarden, geschikte bomen voor in uw weiland, makkelijk te vegen straatwerk op uw terrein of een mooie groene omheining om uw rijbak. Zelfs het leveren van mooie bakletters op onze plantenbakken is mogelijk.

Ruimtelijk effect, mooie belijning, de juiste materiaalkeuze en gevarieerde beplanting zijn enkele van de aspecten waar wij op letten.

Heeft u wel eens gehoord van een paardensalade?

Een traktatie voor uw paarden door middel van een paardensalade is te realiseren in uw weiland. Een paardensalade bestaat uit een pakket bomen en struiken, waar paarden heerlijk van kunnen genieten. Om te voorkomen dat bomen en struiken worden vertrapt of dat de bast wordt aangevreten omheinen wij de beplanting. De paarden eten dan van de jonge toppen, maar niet van de stam of de wortels. Nog een meerwaarde van bomen in uw weiland is de welverdiende schaduw in de zomer.

Kortom; van ontwerp tot aanleg van uw buitenterrein bent u bij Bert van de Pol Hoveniers aan het juiste adres!