Tuinonderhoud

Veel mensen hebben plezier in het tuinieren en vinden ontspanning in het onderhouden van hun tuin. Anderen willen graag hun tuin er piekfijn bij hebben liggen, maar hebben te weinig tijd of hebben geen “groene vingers”. Wij nemen het werk dan graag geheel of gedeeltelijk uit handen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op basis van een onderhoudscontract maandelijks bij u te komen om uw tuin bij te werken.

Ook is het een optie om ons twee keer in het jaar in te schakelen voor de voor- of najaarsbeurt. Wij kunnen dan het grote werk voor u doen, zoals het snoeien van de hagen, (fruit)bomen of planten, het verticuteren van het gras, het spuiten van de stoep tegen onkruid of groene aanslag en nog veel meer.

Eigenlijk zijn alle mogelijkheden tussen één keer per jaar en wekelijks gebruik maken van onze diensten, bespreekbaar. Wilt u bijvoorbeeld in de herfst regelmatig het blad opgeruimd hebben? Of ’s zomers wekelijks het gras gemaaid hebben? U zegt het maar, wij maken het mogelijk!

Waarom is professioneel onderhoud van uw tuin zo belangrijk? Uw tuin leeft, groeit en bloeit.

Waarom is professioneel onderhoud van uw tuin zo belangrijk? Uw tuin leeft, groeit en bloeit. Om dit zo optimaal mogelijk te laten verlopen is deskundige begeleiding noodzakelijk. Daarnaast kunnen invloeden van buitenaf, zoals extreme droogte, vorst of ongedierte uw tuin beschadigen.

Een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw tuin is de bemesting. De beplanting, maar ook het gras kan op de juiste tijdstippen een beetje extra voeding gebruiken. Wij zorgen voor een zo optimaal mogelijke uitvoering hiervan, zodat uw gras groener wordt en uw planten mooier en langer bloeien.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?