Tuinontwerp

Een goed ontwerp is de basis voor iedere tuin. De situatie ter plaatse, ondergrond, zoninval maar vooral uw persoonlijke wensen en budget zijn hierbij van groot belang. Tenslotte moet ú zich er, in elk seizoen, in thuis voelen! Ruimtelijk effect, mooie belijning, de juiste materiaalkeuze en gevarieerde beplanting zijn enkele van de aspecten waar wij op letten. Huis en tuin moeten een eenheid vormen, waarbij we rekening houden met het karakter van het huis en de omgeving.

Op basis van deze zorgvuldige inventarisatie laten we uw persoonlijke schetsontwerp maken door een architect. Dit ontwerp nemen we uitgebreid met u door. Vervolgens bespreken we samen met u de mogelijkheden wat betreft de beplanting, maar ook andere keuzes zoals de aanleg van een gazon, een vijver of een speelhoek.

Ruimtelijk effect, mooie belijning, de juiste materiaalkeuze en gevarieerde beplanting zijn enkele van de aspecten waar wij op letten.

Over het totale plan geven we een transparante prijsindicatie af. Na uw akkoord hierop kan de daadwerkelijke uitvoering van uw droomtuin beginnen. Vanzelfsprekend kunnen we samen ook afspraken maken over het onderhoud.

Laat u inspireren en ontdek de verschillende mogelijkheden op ‘onze tuinen’-pagina
of neem eens contact op voor de realisatie van uw ideeën!